maanantai 23. elokuuta 2021

Hei hei kesä

Viileän mökki viikonlopun jälkeen pakko se on myöntää, että nyt on syksy tulemassa tai sitten se on jo. 😂 Syksy on mun yks lempi vuodenajoista joten oon innoissani. ❤ Pakko kaivaa kaikki paksut villatakit ja huivit jo kaapeista. Enää ei pärjää lyhyillä vaatteilla ja uiminen järvessä ei oo nautinnollista kun vesi on niin kylmää jo. Mutta ai että saunominen mökillä tuntu nyt ihanalle kun ulkona oikeesti saa käydä vilvottelemassa.



Kesän helteiden takia sain älyttömän fyysisen ahdistuksen ja voin koko ajan huonosti se oli hirveetä. Jatkuva ahdistus kuumuudesta ja lämpöshokkeja. Ei ihme, että kotona on ollut koko kesän kuuma koska keittiön ikkuna on viimeksi ollu kesäkuun alussa kiinni ja silti keittiö ei ole viilentynyt asunto on edelleen kuuma vaikka helteistä on  aikaa. Jokin tätä asuntoo lämmittää sisältä päin. 
Tuntuu että kesä meni vähän ohi. Mutta onneksi sai tehtyä kuitenkin jotain. Kesällä ihaninta oli kuitenkin uiminen! Iha parasta. 

En tiedä miksi nyt viimeiset kaksi kesää on ollut mulle rankimmat henkisesti. Tietenkin molempien kesien kuumuudet on saanut mut voimaan tosi tosi huonosti fyysisesti. Kyllä nää kaks kesää on ollut niin vaikeita joten odotan innolla syksyä. Kesällä en oikein ollut mökillä pahemmin joten toivon että nyt syksyllä tulisi käytyä enemmän ja poltettua kynttilöitä. 


Ihanaa syksyä kaikille❤



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti