maanantai 26. heinäkuuta 2021

Vanha Porvoo





Käytiin viime viikolla vanhassa Porvoossa. Meiltä ajoi sinne muutaman tunnin. Onneksi matka tuntui aika lyhyeltä. Saatiin auto onneksi super hyvään paikkaan parkkiin. Vanha Porvoo näytti niin super ihanalle. Rinteessä oli monen monta pieniä erivärisiä taloja vieri vieren. Mä itse rakastan vanhoja taloja! Halusin heti juosta katsomaan ja ottamaan kuvia jokapuolelta.


Lähettiin käveleen, keli oli tosi lämmin ja pienissä putiikeissa oli kuuma. Kyllä hiki virtasi paljon ja maski kostui äkkiä. En usko että sanon tätä, mutta mun ostokset tältä reissulta oli kasa joulukortteja ja magneetti. Siellä oli niin super ihania joulukortteja jota en koskaa oo eläissäni nähny! Oli pakko hamstrata joulua varten, toivotaan että ne löytyy sillon viel.



Vanhat kapeat kadut oli ihania. Tuli käveltyä paljon ylämäkeä ja käveltiinkin reissulla vajaa 10km. 

Olisi ollut aivan huippua saada joku opastus tolle reissulle. Vanhemmiten oon sen verran laiskistunut etten itse jaksa opiskella kaikkia ulkoa vaan toivon aina opastusta. Ainut miinus reissulla oli älytön ihmisten tungos. En ole itse kovin hysteerinen koronan suhteen, mutta välttämättä täydet terassit ja ravintolat ei ollut se suurin houkutin. Ei sitten syöty paikanpäällä vaan mentiin muualle. Ihmiset paljon töni ja kuvia oli lähes mahdoton ottaa koska aina joku käveli kameran eteen. Kuvat jäi tosi vähäisiksi tämän takia.  Onneksi oli parhaat reissu kaverit mukana ja kivaa oli kaikenkaikkiaan! Tulipa nyt tämäkin paikka viimein nähtyä.




Odotan talvea, että pääsen kierteleen uudestaan sinne! Sillon siel on varmaan tosi tosi ihanan tunnelmallista ja uskoisin että jouluvaloja on paljon. Ootteko ite käynyt Porvoossa ja millainen reissu oli? 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti