torstai 22. heinäkuuta 2021

Nautin viileydestä!

♡Heippa kaikille ♡

Aika vaan menee ja menee tuntuu ihan super oudolle, että nyt eletään jo heinäkuun loppua. Nää kovat helteet on ollu mulle kyllä aivan liikaa. Lämpöshokkejakin oon muutamia saanu tänä kesänä. En oo ennen saanu semmosia, onneks, on ne niin hirveitä ja vie monta päivää palautua. Onko teillä ollu lämpöshokkeja? Oon nyt nauttinut näistä viileistä ilmoista villasukat jalassa. Helteet tuntu sulattavan mun aivotkin mömmöksi. Nyt olo ollut superisti parempi. Kauhulla odotan seuraavia hellepäiviä. Oon jopa alkanut jo haaveileen viileästä, pimeästä syksystä, mutta jos aika menee samaa vauhtia eteenpäin ei kauaa mene kun syksy saapuu.

Kesä on tosiaan mennyt todella nopeasti. On ollut puolison terveyshuolia ja omiakin huolia. Ollaan puolison kanssa koitettu tehdä kesällä paljon kaikkea, mutta helteet ja auto jossa ei ole ilmastointia ei oo kyllä auttanu asiaa. Onneks nyt ilmastointi toimii niin voi kuvitella reissaavankin vähän pidemmälle ilman super pahaa oloa. Asunto on ollut yhtä kuuma kuin viime vuonnakin. Sisälämpötila pysyy koko ajan kuumina päivinä reippaasti yli 30 asteen. Onneksi pienenä helpotuksena meillä on ilmastointilaite, mutta se viilentää vaan yhden huoneen. On se silti taivaan lahja, että saa nukkua viileässä. Oikeastaan uni ei ole niin hyvää edes kun laite on päällä sen tuoman huminan ja viiman takia. Laite puhaltaa viileää ilmaa matalimmallakin asetuksella aika kovaa ja siitä tulee äkkiä tukkoiseksi. 

Ollaan kesällä nähty mun perhettä extra paljon. Ollaan myös tehty reissu ja käyty näkemässä puolison perhettä. Helteillä ollaan joka päivä uitu. Ollaan miehen kanssa innostuttu kuvaamaan oikeen urakalla. On kiva löytää yhteinen mieleinen tekeminen. Onhan tää kesä ihanaa aikaa, mutta ehkä toivoisin hieman mukavuuden haluisena ihmisenä hieman viileämpiä säitä. Mökillä oleminenkin on ollut tosi tukalaa ilmojen takia, siksi mökkeily on jäänyt tosi tosi paljon vähemmälle. Elokuussa olis tarkotus tehdä pieniä kesäretkiä johonkin. 

En ole oikeastaan missään käynyt tän koronan takia viime syksystä lähtien. Päätettiin tänä kesänä että mennään käymään jossain, kuitenkin järkeä käyttäen maskit naamalla. Oon huomannut, että maskien käyttö ihmisillä on vähän jäänyt ja myös käsidesin käyttö. Saas nähä mikä tilanne syksyllä on tän koronan suhteen. 


Miten teidä kesä on sujunut? 

Ihanaa kesän jatkoa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti