Tonnikalapasteija
Raaka-aineet
1,5 dl riisiä
puolikas liemikuutio
noin puoli purkkia tonnikalaa
lehtitaikinaa (Lidlin taikinaa oli noin 275g)
kananmuna
Valmistus
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen
- Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaan ja lisää sekaan liemikuutio.
- Valuta tonnikalasta öljy
- Kun riisi on valmis lisää sekaan puolikas kananmuna ja sekoita (voit käyttää loppua kananmunaa myöhemmin voiteluun)
- Lisää riisin sekaan myös tonnikala. Jos olet tottunut käyttämään suolaa tai se ei maistu miltään lisää suolaa.
- Minulla taikina oli valmiiksi kaulittu jos kuitenkin käytät muuta taikinaa kauli se noin ½ cm vahvuiseksi
- Levitä täyte pohjataikinan päälle puoleen väliin asti.
- Käännä toinen puoli täytteen päälle kanneksi.
- Lopuksi painele haarukalla taikinan saumat kiinni ja pistele haarukalla pintaan reikiä.
- Voitele munalla ja paista noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on sopivan värinen
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti