tiistai 31. joulukuuta 2019

Kiitos vuosi 2019

Ihanaa vuoden viimeistä päivää just sulle ♡

En käsitä kuinka nopeesti nykyään vuodet vierii. Tämäkin vuosi meni kuin siivillä. Ajattelin, että tästäki vuodesta olisi kiva tehdä tämmöinen postaus menneestä vuodesta. Viime vuoden postauksen löydät tästä



Alkuvuodesta vietettiin kivaa minilomaa Turussa ja olin tosi paljon kipeänä tammikuussa. Vietettiin perheen kanssa monia iltoja yhdessä ja odotettiin jo kuumeisesti kesää ja lämpimiä mökki säitä. Huhtikuussa jo istuttiin mökin ranta kivillä ja aurinko paistoi ja lämmitti kivasti. Kesällä päästiin paljon mökkeilemään ja peseen mattoja. Tehtiin monia unohtamattomia retkiä Suomessa lähinnä lähialueilla. Ihanin reissu oli varmasti Lappeenrannan kansainvälisille markkinoille, oli todella kuuma päivä. Kesän aikana erosin. Pian lämpimät ilmat viilenivät ja syksy saapui. Alotin koulutuksen ja muutin oman asuntoon. Loppu vuosi onkin mennyt työharjottelussa ja itsensä kasaamiseen ja oppimiseen miten eletään yksin.


Vuoden aikana oon saanut uusia kavereita, menettänyt ihmisiä ja käynyt pohjalla. Kokonaisuudessaan vuosi on ollut raskas, mutta ei niin raskas kuin viime vuosi jolloin läheisiä sairasti ja kuoli. Ero on varmasti ollut tämän vuoden raskain asia. Onneksi mulla on ihana perhe ja rakkaita ihmisiä ympärillä. ♡ Oon kiitollinen kaikista ihanista hetkistä joita tähänkin vuoteen on mahtunut paljon. Mikä on teidän vuoden kohokohta ollut? 

Tästä vuodesta olen oppinut sen, että vaikeista ajoista pääsee yli ja on ihmisiä jotka pysyy rinnalla tapahtui mitä vaan. En tee uudenvuoden lupauksia yleensä, mutta ensi vuonna lupaan itselleni että opin arvostamaan itseäni enemmän.

Ihanaa uutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti