sunnuntai 9. syyskuuta 2018

Onnelliset

En ole paljon puhut parisuhteestani blogissa vaikka mieheni on tärkein asia tällä hetkellä mun elämässä. Ostin meille yli vuosi sitten "onnelliset" kirjan joka on tarkoitettu rakastavaisille täytettäväksi. Olemme täyttäneet kirjaa kaikessa rauhassa ja tilanteissa jossa ollaan saatu olla vain kaksin. Viime vuonna kirjotimme kirjaa tosi paljon Viron risteilyllä. Ollaan yritetty ajatuksella täyttää kirjaa rauhallisissa tilanteissa. Olisi kiva näyttää tämä meidän häissä sitten joskus. Käydäämpä kirjasta pari kohtaa läpi. Punaiset vastaukset ovat minun vastauksia ja siniset miehen vastaukset.


Ensivaikutelma hänestä
"Muistan miehen, hyvä ryhtisen autonsa vieressä. Sulla oli hieman flirttiä silmäkulmassa, vaikka et omien sanojesi mukaan tiedä mitä on flirttailu ja joskus koko sanan sanominenkin on vaikeaa. Olit hauska, puhelias ja himokas. Oisin voinut upota sun silmiin. Ne oli niin eri näköiset kuin muilla, kunnes tapasin isäsi"

"Ensimmäisen kerran kuin näin sinut olit juuri sellainen mitä minä olin ajatellut. Olit minun mielestä maailman kaunein. Sinusta huokui iloisuutta ja huumoria. Ensivaikutelmasta myös olin varma, että sinä olisit minun mieleen täydellinen nainen. Ensivaikutelma oli myös sellainen että tulit kaikkien kanssa toimeen ja kaikkien seurassa iloinen. Ensivaikutelma ei ole muuttunut."

Pidin sinussa eniten siitä, että..
Olit puhelias, avoin ja söpö. Alussa riitti juttua vaikka yö myöhään. Kirjoteltiin myöhään viesteillä, vaikka intissä ei saanut kai kauhean myöhään käyttää puhelinta. Unet jäi usein vähäisiksi molemmilla.
Mutta minun oli todella vaikea kestää sitä, että..
Meidät eroitti pitkä välimatka. Moni asia oli mahdotonta. Välillä mietin kuinka iso ikävä voi olla ja tuleeko kaikki kestämään ennallaan.


Pidin sinussa eniten siitä, että..
Sinun kanssa oli helppo jutella. Olit minusta maailman kaunein ja olet sitä edelleen. Nautin seurastasi todella paljon.
Mutta oli melkoisen vaikea sopeutua siihen, että..
Välimatka oli alkuun aika pitkä. Valitettavasti emme nähneet niin usein kuin halusimme.

Ulkoinen olemuksesi...
Oot komein mies mitä maa päällään kantaa. Tykkään sun silmistä. Mitä tyyliin tulee voisit pukeutua enemmän mustaan. Itsehän pukeudun niin kauan mustaan kun löydän jotain tummempaa.

Olet minusta maailman kaunein ja tulet aina olemaan. Tykkään sinun tummasta tukasta joka on pitkä. En vaihtaisi sinussa mitään olet juuri noin täydellinen. Tykkään todella paljon muodoistasi. Näytät aina kauniile heräämisestä nukkumaan menoon asti. Osaat pukeutua joka paikkaan kauniisti.




Illalla nukkumaan menessäni ajattelin...
Olisi kiva käpertyä sun kainaloon. Usein myös mietin millaisessa kuorsauksessa ja pahassa hajussa joudut nukkumaan intissä.

Mietin saathan kunnolla nukutuksi ja näätkö kauniita unia. Haaveilin usein sinut vierelleni nukkumaan. Useat illat meni sinua miettiessä.

Ensisuudelmamme

Ensimmäisillä treffeillä menimme uimaan. Iltahämärä oli laskeutunnut ja syksy oli saapumasa, mutta vesi oli lämmintä. Miehenä minä tein aloitteen. Kuun valaistessa kasvosi, lähdin uimaan hiljaa luoksesi. Nappasin sinut syleilyyni ja olit kauniina sylissäni. Minä lähestyin sinun kauniita kasvoja hiljalleen. Silmäni siirtyi katsomaan sinun perhmeitä huulia. Pienen ajan katsottuani huomasinkin suutelevani sinua. Tälläisenä muistan ensisuudelmamme <3

Aion tehdä postauksen paremmin meidän parisuhteesta mutta haluaisin teiltä lukijoilta kysymyksiä. Kysy saa ja mitä vaan. Kysymykset voi jättää blogin kommentteihin tai instagramiin. Kiitos sulle!





1 kommentti: