Tää on niin järkyttävän hyvää mutta voiko kahdesta niin epäterveellisestä aineesta kuin kerma ja suklaa tulla pahaa? Oon huomannut et kaiken a ja o mun suklaamousessa on toi Pandan suklaa. Onhan suklaamousse tosi tosi makeeta mutta muutama lusikallinen sitä kahvin kyljessä on aivan ihanan makusta.
Suklaamousse
n. 5 annosta
Raaka-aineet
2 dl kuohukermaa
100 g Pandan maitosuklaata
Valmistus
- Laita kattilaan 0,75dl kermaa ja kuumenna se kiehuvaksi. Nosta kattila levyltä ja lisää paloiteltu suklaa sekaan. Sekoita, kunnes seos on tasaista ja anna jäähtyä.
- Vatkaa loppu kerma vaahdoksi
- Sekoita suklaaseos ja kermavaahto yhteen lusikalla
- Lusikoi tarjoiluastiaan ja peitä kelmulla
- Nosta jääkaappiin muutamaksi tunniksi jotta maut tasottuvat ja nauti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti